Hitta till butiken i Uddevalla


Hos oss hittar du 100-tals fina klädtyger, gardin och möbeltyger.  Vi har tyger för all sorts sömnad. Tyg används ju till så mycket! Vi har även riktigt bra priser!  Tygaffären Pimpahemma är en fysisk tyg , garn och inredningsbutik på Kungsgatan 12 i Uddevalla Våra öppettider är: Vardagar 10-18, Lördag 10-14. 

Vi har satsat på en fullvärdig sybehörsaffär med både tyger och garn. En annan del av butiken erbjuder vi hemtextil, gardiner och inredning. Allt som förgyller din vardag, vi pimpar ditt hem! Vi vill skapa en butik som ger dig mängder av inspiration och ideér till ditt nästa projekt. Butiken är fylld av skaparglädje och tips på hur ett hem kan bli mera hemtrevligt. I den här nätbutiken vill vi sprida samma känsla som finns i butiken. Låt dig inspireras och hitta sedan det tyg, inredning, garn eller gardin som du kommer att förgylla ditt hem. 

Tyger i massor så Beställ ditt tyg idag! 

SYATELJÉ OCH SÖMNAD

Vi syr upp dina gardiner efter önskemål - du väljer tyg och mått - Vi syr åt dig!  Vi lagar, ändrar och syr om dina plagg och textilier men även byte av t.ex. dragkedjor och ändringar av konfektion. Gardiner, dynor, kuddar m.m. allt efter dina mått och tygval. Beställ enkelt i butiken eller ring så hjälper vi dig - Vi har duktig personal som svarar på era frågor och projekt!

Till Syateljé och sömnad

Varmt Välkomna till oss! 

Öppettider i butik

Måndag-Fredag: 10-18

Lördag: 10-14

Tåligt och Slitstarkt tyg

Med våra tyg i metervara är det bara din egen fantasi som kan sätta stopp för vad du vill skapa. Du väljer själv vad du ska sy av tygerna från oss på Pimpahemma. 

Vi har tyg med olika bredd och längd. Vissa är slitstarka tygsorter och vissa är mer tunna och finare. Vi erbjuder mönstrade, enfärgade slitstarka, täta och tåliga tyger. Vi har roliga barntyger i trikå! 

Vill du ha mer information om vad du ska välja för olika tyg till det du ska sy? Vi hjälper dig..

Ordlista på tygsorter

     

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.