Butiken i Uddevalla

Tyger i massor! Beställ ditt tyg idag! Hos oss hittar du 100-tals fina klädtyger för just dig. Vi har tyger för all din sorts sömnad. Sen till det allra bästa, Vi ha riktigt bra priser...

Tygaffären Pimpahemma startade som en fysisk tyg och inredningsbutik vid Kungstorget i Uddevalla. Med närhet till Bäveån och Hasselbacken. 

Våra öppettider är:  Vardagar 10-18, Lördag 10-14. 

Vi har satsat på en fullvärdig sybehörsaffär med både tyger och garn. En annan del av butiken erbjuder vi hemtextil, gardiner och inredning. Allt som förgyller din vardag, vi pimpar ditt hem! Vi vill skapa en butik som ger dig mängder av inspiration och ideér till ditt nästa projekt. Butiken är fylld av skaparglädje och tips på hur ett hem kan bli mera hemtrevligt. I den här nätbutiken vill vi sprida samma känsla som finns i butiken. Låt dig inspireras och hitta sedan det tyg, inredning, garn eller gardin som du kommer att förgylla ditt hem.

SYATELJÉ OCH SÖMNAD

Vi syr upp dina gardiner efter önskemål - du väljer tyg och mått - Vi syr åt dig!  Vi lagar, ändrar och syr om dina plagg och textilier men även byte av tex. dragkedjor och ändringar av konfektion. Vi utför övrig sömnad utefter dina önskemål. Som ett eget skrädderi. Gardiner, dynor, kuddar m.m. allt efter dina mått och tygval. Beställ enkelt i butiken eller ring så hjälper vi dig - Vi har en otrolig duktig personal som svarar på alla era frågor och projekt!

Till Syateljé och sömnad

Varmt Välkomna till oss! 

Öppettider i butik

Måndag-Fredag: 10-18

Lördag: 10-14

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.