Sticka en islands-inspirerad tröja på ett enkelt nytt sätt

Har du aldrig vågat dig på en tröja med mönster då har du ingen ursäkt längre...

Nu har vi precis fått in nya garner ifrån KatiaYarns.  Detta garn som jag nu skall presentera har det har det konstiga namnet Lopapeysa och är ett garn med 70%  ull och 30% Akryl. Ett mjukt och skönt garn både att bära och att sticka med. Garnet finn i olika färgsättningar.

Det finns så många mysiga tröjor på marknaden med mönster som ser allt för komplicerade ut för att jag ens skall överväga det. Här har nu Katia garn tänkt till och designat ett garn som ger detta fina mönster kring axlar och bröst utan att du behöver göra mer än att sticka vidare. Mönster ingår och verkar inte allt för svårt då det är rundstickat så det innebär nästan bara räta maskor. Ett nystan räcker till en tröja storlek 38. Gör du en större tröja så behöver du komplettera det enfärgade fältet med detta nystan på 50 gr. Det smälter in så att man inte ser skillnaden förstås där man skarvat. Mönstret på oket kan ju bli lite olika stort beroende på storleken du stickar.

Här på bilden ser du även de kompletterande nystanen ovanpå de större. Så nu är kanske tillfället att våga sig på en sådan här lite islandsinspirerad go, fin och härlig tröja. Här hiittar du länk till webbshoppen:  https://www.pimpahemma.se/prod...

Lycka till!

Upptäck fler blogginlägg

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev!

Ta del av fina erbjudanden och inspiration.

Om Pimpa hemma

Hos oss hittar du 100-tals fina klädtyger, gardin och möbeltyger.  
Vi har tyger för all sorts sömnad. Tyg används ju till så mycket!
Vi har även riktigt bra priser!

Öppettider:
Måndag-Fredag: 10-18, Lördag: 10-14

Kontakta oss

Pimpahemma Uddevalla AB, Kungsgatan 12, Uddevalla

Copyright © 2024 Pimpahemma Uddevalla AB  - Powered by Sitesmart