Hem / Vaxat Linne 140cm Sandham Röd

Dulux

Vaxat Linne 140cm Sandham Röd

Pris:

369,0

SEK

/ m

Du måste göra ett val

Vaxat Linne på metervara, snyggt och praktiskt

Vaxat Linne i flera färger!

Tålig, snygg  och lätt att torka av. Du får inte den mer "plastiga"känslan som finns i vaxduk utan det känns mer som en textil duk med en smutsavvisande yta. Mycket praktiska och populära dukar, säljs på metervara. beställ och vi klipper den längd du vill ha.  Många använder linnet även till att sy tex stolsdynor eller klippa i remsor för att göra löpare kanske till festbordet. Linnet är i 140 cm bredd. 

Fungerar att tvätta den i 40 grader dock utan sköljmedel och hoppa över centrifugen. Strykning från baksidan på låg värme.

En textilvaxduk är både snygg och praktisk. Den ser ut som en helt vanlig duk och är perfekt att använda under en middag eller ett kalas. Våra textilvaxdukar är gjorda i akrylbelagt linnetyg Textilvaxduken är gjord av tunnare material än vaxdukar och är vattenavvisande. Ytan på textilvaxduken gör det lätt att torka rent och man slipper fula fläckar som fastnar på din textilduk. Det som är den gemensamma nämnaren för våra textilvaxdukar är att de håller väldigt hög kvalitet och är väldigt snygga och ha på bordet eller bokhyllan.

Våra akrylbelagda textilvaxdukar är i Food Contact material samt är ÖKO-Tex-certifierade enligt standard 100. Detta innebär att tillverkaren av våra textilvaxdukar garanterar att det inte finns några skadliga ämnen i produkten.

En textilvaxduk är både snygg och praktisk. Den ser ut som en helt vanlig duk och är perfekt att använda under en middag eller ett kalas. Våra textilvaxdukar är gjorda i akrylbelagt bomullstyg  Textilvaxduken är gjord av tunnare material än vaxdukar och är vattenavvisande. Ytan på textilvaxduken gör det lätt att torka rent och man slipper fula fläckar som fastnar på din textilduk. Det som är den gemensamma nämnaren för våra textilvaxdukar är att de håller väldigt hög kvalitet och är väldigt snygga och ha på bordet eller bokhyllan.


Artikel nr. 8795
Produktvikt 300
Märke Dulux
Klassificering Vaxduk|Vaxat Linne

 Säker betalning med Klarna

 Leveranstid 3-5 arbetsdagar

 Stort utbud kvalitetstyger

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev!

Ta del av fina erbjudanden och inspiration.

Om Pimpa hemma

Hos oss hittar du 100-tals fina klädtyger, gardin och möbeltyger.  
Vi har tyger för all sorts sömnad. Tyg används ju till så mycket!
Vi har även riktigt bra priser!

Öppettider:
Måndag-Fredag: 10-18, Lördag: 10-14

Kontakta oss

Pimpahemma Uddevalla AB, Kungsgatan 12, Uddevalla

Copyright © 2024 Pimpahemma Uddevalla AB  - Powered by Sitesmart